Меню
Your Cart

Видеонаблюдение под наем

Не искате да влагате средства за закупуване на техника!

Вече не е нужно да инвестирате огромни суми във видеонаблюдение!

С услугата за видеонаблюдение под наем може да следите бизнеса или дома си  в реално време, от всяка точка по света със смартфон, таблет или компютър. Без първоначална инвестиция.

-          Достъп до записите от камерите 24/7

-          Техническа поддръжка на цялата система

-          Висококачествена техника и поддръжка от квалифицирани специалисти

-          Технология за засичане на движение

За нас най-важни са дълготрайните отношения, базирани на професионализъм и лоялност, които са гаранция за успех и стабилно развитие. Главна цел на фирмата е високо ниво на компетентност и отговорност, високо качество на работа, предлагаща конкурентни продукти и услуги.

Гъвкави условия при целия процес на работа. Не инвестирате пари в скъпа техника, имате постоянна поддръжка през целия период на договора на системата, винаги има варянт за надграждане на системата с още камери. След изтичане на 24 месеца, техниката става ваша или подписваме нов договор за подновяване на абонамента и получавате чисто нова. При сключване на повече от 1 договор получавате отстъпки от 5% до 25%.

Ние предоставяме на вашето внимание най – съвременния и иновативен начин за ползване на системи за видеонаблядение а именно абонаментната поддръжка която Ви предоставя не само възможността да получите качествено видеонаблядение с минимални средства а още много услуги като постоянната поддръжка, връщане на записи, отстраняване на всякакви проблеми в най – къси срокове. Ние спестяваме много време и пари на нашите клиенти.

Видеонаблюдението се развива със всеки изминал ден за да може да сме в крак с времето ние предлагаме подмяна на техниката с най – новата на всяко преподписване на 2 годишен договор.  Стремим се винаги да сме в помощ и полза на нашите клиенти. Секюрити Вижън Груп ООД е партньор във вашия бизнес.

През срока на договора всички неизправности се отстраняват за сметка на Секюрити Вижън Груп ООД освен тези причинени по вина на клиента!